Tragedi Kembang Jemani - Cak Diqin Ft Wiwid

 Suara Radio | Situs Kolaborasi Streaming dan Konten Radio Online Indonesia,  28-05-2013 12:11:14

  

cak-diqin-wiwidPr :
Aku gumun tenan piye karepe sampeyan
Awan bengi ribet mung ngelus ngelus tanduran
Ngeloni jemani karo bojo nganti lali
Sedep endi dibanding bodiku iki

Lk :
Ojo salah paham yen ayumu pancen tenan
Bodi nawon kemit sasat ra ono tandingan
Babagan jemani kuwi kembang lagi trendy
Ojo sedih, payu mengko tak perseni

[Dialog]
Lk : Bareng engko payu, tak perseni, njalukmu piro?
Pr : hayo terserah mas, arep menehi piro, sing penting ulatmu karo bojo yo ojo suloyo..
Lk : Iyo..beresÂ…
Pr : Mriki lo mas, ayo wong wis awan, gek dong mangan bareng yo mas..
Lk : Ayo..ning pesenanku ora lali to
Pr : Mboten lo mas, mboten, mboten lali
Lk : o..oo,o..oo..

reff :
Pr : Iki wis rolasan
Lk : Wis wayahe mangan
Pr : Pesene sampeyan
Lk : Nganggo sambel bawang
Pr : Ora ketinggalan
Lk : Kulup nikmat tenan, iki kulup opo
Pr : Jemani sampeyan

  • Share/Bookmark

Tags: , , , , ,

Rekomendasi


Komentar

Counting


LATEST TUNE-IN